O nama

 

Tvrtka EUHONKA bavi se izradom drvenih objekata, nadstrešnica, krovova i sjenica već više od 20 godina.

Zahvaljujući kvaliteti i brzini izrade, Euhonka je danas jedna od vodećih tvrtki za izradu drvenih objekata u Hrvatskoj i u Europi, o čemu svjedoče pozitivne reakcije klijenata.

nadstrešnice

Nadstrešnice

Bilo da se radi o nadstrešnici za automobile, terase, balkone i sl., pravilno izvedena nadstrešnica daje karakter cijeloj kući. Zato je vrlo važno da bude dio objekta, da ne odudara od njega, da bude prihvatljiva okolini u koju se mora u potpunosti uklopiti.

Prilikom svakog razgovora o nadstrešnici, stručni tim obavezno izlazi na teren kako bi se kupcu sugerirao tip nadstrešnice koji se najljepše i najbolje uklapa u već postojeće stanje građevine.

Također je važno da je konsrukcija nadstrešnice izvedena tako da izdrži sva opterećenja snijegom ili vjetrom. Nosive konstrukcije nadstrešnica izrađuju se od drva, a pokrov nadstrešnica od materijala koje stranka izabere uz stručne sugestije Eurohonska osoblja (crijep, lim ili drugi materijal). Drvo se obrađuje zaštitnim premazima, a nakon toga bojom.

sjenice

Sjenice

Vrtna sjenica će svaki vrt pretvoriti u romantični kutak iz bajke. Doručak u vrtu, popodnevni čaj, zaklon od sunca dok se uživa u knjizi ili dobrom društvu, vrtna sjenica ukras je svakog vrta i pojmu opuštanja daje novu dimenziju.

Svaka vrtna sjenica prilagođava se specifičnim zahtjevima klijenta, konfiguraciji vrta, tj. podneblju u kojem će se nalaziti, ali i namjeni zbog koje se gradi – kao zaklon od sunca, vjetra, pogleda.

Vrtne sjenice izrađuju se od kvalitetnih materijala, prema željama i zahtjevima klijenta. Klijentima su na raspolaganju stručne sugestije Eurohonkinog osoblja temeljene na dugogodišnjem iskustvu. Izgrađene vrtne sjenice podnose sva opterećenja snijegom ili vjetrom, a njihovu trajnost i otpornost osigurava kvalitetna zaštita drva zaštitnim premazom i bojom.

krovišta i kuće

Krovišta i kuće

Krov je oduvijek sinonim za sigurnost, dom, obitelj jer pravilno izveden krov traje nekoliko desetljeća. Zato je važno prije početka sanacije ili rekonstrukcije, donijeti odluku hoće li  krov biti „obični“ ili ventilirani te pretvara li se u grijani prostor.

Kako bi krov odgovarao traženim zahtjevima i kako bi se osigurala njegova učinkovitost, prije početka je potrebno konzultirati stručnu osobu, s obzirom da o toj odluci ovisi način i cijena radova.

No, kako je krov i ukras kuće, izrađujemo ili rekonstruiramo krovove prema željama klijenata. Ugrađujemo krovne prozore i izrađujemo krovne „kućice“, postavljamo krovnu limariju sa žljebovima i izvodimo sve potrebne radove kao bi krov bio funkcionalan i više desetljeća odolijevao svim atmosferskim i drugim izazovima koji će ga čekati.